13.04.11

Liepāja pagaidām Jelgavai nav pa zobam

Liepāja pagaidām Jelgavai nav pa zobam

2011. gada 13. aprīlī, Jelgavā, uz ZOC silikona laukuma notika šogad jau otrā tikšanās starp FK „Jelgava” un SK „Liepājas Metalurgs”. Diemžēl, jelgavnieki nespēja pārspēt „Metalurgu” arī šoreiz un zaudē ar rezultātu 1:3.

Spēle notika drēgnā, bet saulainā atmosfērā. Šo efektu izmantoja jelgavnieki un kamēr fotogrāfi centās ieņemt labākas vietas, guva pirmos vārtus. Arī liepājniekiem tas bija pārsteigums un lika viņiem iespringt. Viņu centieni attaisnojās. Visu pirmo puslaiku viņu uzbruka un iespieda jelgavniekus savā laukuma pusē. Neskaitāmie stūra sitieni palīdzēja ciemiņiem gūt divus vārtus. Pirmie liepājnieki vārti.
Otrie liepājnieku vārti.
Otrajā puslaikā „Metalurgs” palaida važas un ļāva jelgavniekiem vairākas reizes uzsist uz saviem vārtiem. Diemžēl sitieni nebija pietiekami precīzi. Toties liepājnieki turpināja stūra sitienu tūri un guva trešos vārtus. Stūra sitiens pirms uzvaras vārtiem.
Žēl, ka FK „Jelgava” nespēja gūt vēl vismaz vienus vārtus, bet priecēja tas, ka komanda spēja spēlēt līdz pēdējai spēles minūtei. Var secināt, ka jelgavnieki ir labi fiziski sagatavoti. Atliek tik uzlabot meistarību un rezultāts manāmi uzlabosies.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search